Effektiv boligadvokat i Ringe, 15 minutter fra Odense

At købe eller sælge sin bolig er for de fleste mennesker en stor beslutning i livet. Det gælder både følelsesmæssigt, økonomisk og ofte også personligt i forhold til ens hverdag og omgangskreds. Der er meget på højkant og derfor er det meget vigtigt at vide, hvad man skal være opmærksom på og hvad der har betydning i forhold til indgåelse af handlen. Vi har mange års erfaring med bolighandler og kan hurtigt og effektivt bidrage til en sikker og hurtig handel.
Så uanset om du skal købe en bolig eller du sælger din bolig uden mægler og har behov for en boligadvokat, så kan vi stå for al korrespondance med mægler og bank, udarbejdelse af købsaftale, skøde og al nødvendig dokumentation.

 

Køb af bolig – brug os som advokat

Hos os tilbyder vi rådgivning der hjælper dig igennem hele handlen, hvor al korrespondancen med mægleren og banken bliver varetaget. Der bliver udarbejdet skøde, refusionsopgørelse og berigtigelse af handlen. Alle dokumenter bliver gennemgået og som køber vil du blive rådgivet så du er stillet bedst muligt.

Som en naturlig del af ejendomshandlen vil du ligeledes blive rådgivet om testamente, samejeoverenskomst og ægtepagt, og som et led i handlen vil du altid få en billigere pris ved udarbejdelse af de supplerende dokumenter.

Der gives en garanti for at sagen ekspederes hurtigt og effektivt. Sagsbehandlingen er selvfølgelig omfattet af ansvarsforsikring. Da alle bolighandler bliver ekspederet elektronisk, har det ingen betydning for, i hvilken del af landet du køber ejendom.

Husk et advokatforbehold i din købsaftale. Det sikrer dig, at du har mulighed for at træde tilbage fra handlen.

Køberrådgivning m/ejendomsmægler*: Pris kr. 5.700,00

Køberrådgivning uden mægler**: Pris kr. 10.500,00

Salg af bolig uden mægler – lad os være din boligadvokat

Skal du sælge din bolig uden en mægler, kan vi udarbejde købsaftalen, indhente de fornødne dokumenter fra kommunen mv., varetage korrespondancen med købers rådgiver og sikre deponering med købers bank. Dertil udarbejder vi skødet samt refusionsopgørelsen.
Pris kr. 10.500,00*

*Prisen er ekskl. div. gebyrer samt evt. honorar til byggesagkyndig for udarbejdelse af div. rapporter.

Kontakt os

Send os en mail med din problemstilling og vi vender tilbage hurtigst muligt så vi kan løse dine juridiske udfordringer.

Ring til os i dag

Og hør hvad vi kan gøre for dig

 35 10 30 09