Magdalena Hoch – Et advokatfirma i Ringe, nær Odense

Vi håndterer alle typer opgaver indenfor juridisk rådgivning. Vi har stor erfaring indenfor en lang række af sager herunder privatretslige områder såsom dødsbobehandling, forældremyndighedssager, testamente og bolighandel til erhvervsretlige områder såsom ansættelsesret, inkasso-sager, entrepriseret og boligadministration.

Vi forsøger altid at løse sager gennem konfliktløsning og fair løsningsmodeller, men vi er også vedholdende og holder på din ret. Vi tager gerne en retssag for dig hvis det er det, der er nødvendigt, og vi har en lang og succesfuld erfaring med at føre sager ved domstolene. Uanset sagens art, er det vores fornemmeste opgave at yde dig den bedste rådgivning i hvordan sagen i sidste ende løses optimalt for dig.

Om Advokat Magdalena Hochnowska

Jeg har altid haft en positiv tilgang til tingene, også når udfordringerne har krævet en anderledes løsning. Du kan derfor være helt tryg ved, at uanset hvilken problemstilling du kommer med, så står jeg ved din side. Jeg har beskæftiget mig med juridisk rådgivning lige fra forhandling af It-kontrakter for store internationale virksomheder, til udarbejdelse af testamenter for private klienter.

Udover det har jeg en bred erfaring med retssager både for danske og udenlandske virksomheder. Jeg sætter en stor ære i, at klienten får en skræddersyet løsning der er tilpasset den enkelte situation til den enkelte klient.

Min advokatbaggrund

Jeg er uddannet Cand.merc. jur og cand.jur i 2009, og blev beskikket som advokat af Justitsministeriet i 2013. Dertil er jeg medlem af Advokatsamfundet og dækket af den lovpligtige advokatforsikring, som er tegnet hos HDI. Advokatforsikringen dækker al drift af advokatvirksomhed uanset hvor arbejdet udøves.

I det private er jeg mor til 3 børn, og når muligheden byder sig, står det på løbetræning sammen med min samlever.

Kontakt os

Send os en mail med din problemstilling og vi vender tilbage hurtigst muligt så vi kan løse dine juridiske udfordringer.

Ring til os i dag

Og hør hvad vi kan gøre for dig

 35 10 30 09