Magdalena Hoch – Et advokatfirma i Ringe, nær Odense

Vi håndterer alle typer opgaver indenfor juridisk rådgivning. Vi har stor erfaring indenfor en lang række af sager herunder privatretslige områder såsom dødsbobehandling, straffesager, forældremyndighedssager, testamente og bolighandel. Derudover rådgivere vi mellemstore virksomheder i erhvervsretlige sager.

Vi forsøger altid at løse sager gennem konfliktløsning, men er også vedholdende og holder på din ret og har en bred erfaring med retssager.

Uanset sagens art, er det vores fornemmeste opgave at yde dig den bedste rådgivning i hvordan sagen i sidste ende løses optimalt for dig.

Min advokatbaggrund

Jeg er uddannet Cand.merc. jur 2007 og cand.jur i 2009, og blev beskikket som advokat af Justitsministeriet i 2013. Dertil har jeg møderet for Landsretten og uddannet mediator.

Dertil er jeg medlem af Advokatsamfundet og dækket af den lovpligtige advokatforsikring, som er tegnet hos HDI. Advokatforsikringen dækker al drift af advokatvirksomhed uanset hvor arbejdet udøves.

Kontakt os

Send os en mail med din problemstilling og vi vender tilbage hurtigst muligt så vi kan løse dine juridiske udfordringer.

Ring til os i dag

Og hør hvad vi kan gøre for dig

 35 10 30 09