Effektiv skilsmisseadvokat i Ringe, 15 minutter fra Odense

I advokatfirmaet Magdalena Hoch har vi stor erfaring med at hjælpe ægtefæller igennem de praktiske udfordringer der kan opstå i forbindelse med skilsmisser. Vi er med hele vejen og sikrer at en fornuftig aftale kommer på plads og der opnås enighed med den anden part, eller hjælp hertil via skifteretten.

Udfordringerne ved en skilsmisse og

En skilsmisse er oftest følelsesmæssigt belastende, og dertil følger, at der ved skilsmisser og separationer oftest også en del praktiske udfordringer. De hyppigste udfordringer vi ser ved skilsmisser, er at opnå enighed om hvilkårene for skilsmissen, herunder eventuelt ægtefællebidrag og hvem skal blive boende i boligen, samt bodelingen (fællesformuen) og hvordan evt. forældremyndighed over børnene skal fastlægges.

Det bidrager vi med som skilsmisseadvokat

Med mange års erfaring i skilsmissesager kan vi hurtigt og effektivt bidrage i forhandlingerne og skabe løsninger til at komme fornuftigt igennem skilsmissen. Der hvor vi oftest bidrager mest i forbindelse med skilsmissesager er når der er uenigheder der ikke længere selv kan løses eller i sammen er blevet enige om at få en objektiv vurdering

  • Fastlæggelse og forhandling af ægtefællebidrag
  • Opgørelse og fastlæggelse af formuerne og fordelingen heraf (Også kaldet bodeling)
  • Bidrage til fornuftig forhandling og mægling omkring forældremyndighed og bopæl

Har jeg brug for en skilsmisseadvokat?

Er det ikke muligt at blive enige på egen hånd kan vi som advokat både bidrage med opgørelse af formuen samt indgå i forhandling og i sidste instans hjælpe med at indbringe sagen for skifteretten. Mange føler en større tryghed ved at have en skilsmisseadvokat ved sin side, da man herved sikrer sig at intet bliver overset eller glemt i hele processen. Som advokat i sådanne skilsmissesager er det vores fornemmeste opgave at sikre dig at du får det du har krav på, så du efter skilsmissen står med følelsen af at det hele er blevet afsluttet på en fair og fornuftig vis.

Kontakt os

Send os en mail med din problemstilling og vi vender tilbage hurtigst muligt så vi kan løse dine juridiske udfordringer.

Ring til os i dag

Og hør hvad vi kan gøre for dig

 35 10 30 09