Testamente – Få advokathjælp i Ringe nær Odense

Hvem der skal/kan arve dig kan til tider være vanskeligt at overskue. Det kan være dig og din ægtefælle, men I kan også bestå af flere sammensatte familier og så er situationen bare en anden. Hvis du vil have indflydelse på hvem der skal arve dig, og hvordan arven skal fordeles er det påkrævet at du har et testamente.

Få advokathjælp i forbindelse med dit testamente

Det er yderst fornuftigt at opsøge noget juridisk rådgivning, når man skriver testamente for at sikre, at der ikke mangler detaljer og overses noget. Her hos os besidder vi stor viden og erfaring med udarbejdelse af testamente så hos os er du sikret kvalitativ behandling.

Skriv et testamente – 4 ting værd at vide

Der findes nogle helt klare regler for hvordan og hvem der arver når nogen går bort – hvis der altså ikke foreligger et testamente. Der findes naturligvis visse undtagelser og man kan skrive sig ud af disse i sit testamente – derfor er det også vigtigt at du er vidende om disse, så du kan ændre på det i testamentet hvis det er det du ønsker. Nedenfor 4 ting der er værd at vide omkring arveregler og testamenter.

 

  1. Du kan testamentere lige hvad du vil, til lige hvem du vil.
  2. Dine børn (eller børnebørn, hvis børnene er gået bort) har altid ret til at kræve deres.
  3. Er du er gift og din hustru dør uden at efterlade sig børn (fra tidligere forhold), arver du alt, såfremt der ikke er noget testamente, der angiver andet. Dette er også gældende hvis i har fælles børn, da de så må vente på deres arv, indtil i begge er gået bort
  4. Hvis din samleverske går bort, arver primært dennes børn, sekundært forældrene /og eller søskende. Det eneste du har ret til er halvdelen af ​​værdien af ​​boligen og det indbo I har købt i fællesskab. Hvis du ønsker I skal arve hinanden, skal der derfor skrives et testamente. Har I fælles børn eller ingen børn, kan I også gifte jer for derved at arve hinanden.

Pris: kr. 2.700,00 kr*
*Prisen er eksl. 300,00 kr. til notaren

Kontakt os

Send os en mail med din problemstilling og vi vender tilbage hurtigst muligt så vi kan løse dine juridiske udfordringer.

Ring til os i dag

Og hør hvad vi kan gøre for dig

 35 10 30 09